какво има в чантата ми за родилното отделение

Какво има в чантата ми за родилното + списък за болницата

Моят списък за родилното отделение

Здравейте, прекрасни! 🥰

Това е един от поредните постове по темата за Моята бременност с бебче номер 2. Днес ще ви покажа какво подготвих за чантата си за родилното отделение. 

Подготвила съм ви основен списък, който може да си изтеглите и да ползвате при необходимост. Нещата в този списък са на база моя личен опит от двете ми раждания (едно в държавна и едно в частна болница). Това са основните неща, от които бихте имали нужда по време на престоя си в болницата. 

Освен основните неща, които взех най-отдолу ще опиша и от какви допълнителни неща имах нужда, които мъжът ми ми донесе в последствие. 

За да видите всичко, което съм взела със себе си може да изгледате видеото. Там нагледно показвам всичко. Ще оставя линкове и за някои от нещата ☺️

Списъкът може да изтеглите от ТУК! 

Допълнителни неща, които сложих след записа на видеото: гребен за коса, еднократни маски (поради Ковид ситуацията), балсам за устни, мини кремче на Дермакс, лукчета

Нещата, от които имах нужда в последствие  са:

🤍 Силиконови протектори за кърмене – взех М размер на Авент. Тези на Медела също съм ги ползвала с Влади и бяха хубави.

🤍 Въпреки че си бях взела ръчната помпа на Авент, се наложи да ми донесат и електрическата помпа (също на Авент). 

🤍 Горнище, което да си намятам по време на кърмене, понеже ми ставаше много студено. Правех си топли и студени (мокри) компреси на гърдите след които ми ставаше много студено.

🌐 Полезни линкове: 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published.