About

Здравейте,

Аз съм Марго – жена, съпруга, майка на бебе Владимир и автор на Mommy’s Secret World.

Прекарвам дните си посветена на това да отглеждам и възпитавам детето си. Но както всички млади родители, така и аз винаги попадам във въртележка от размисли и страсти, кое е добре и кое не при отглеждането на едно дете.

Като човек на новото време винаги търся решение на проблема – чета доста статии по различни въпроси свързани с майчинството; получавам съвети от близки и познати, базирани на личните им преживявания; консултирам се със специалисти и педиатри. И от всичко извличам онова, което пасва най-добре на мен и моето семейство, за да се чувстваме добре.

Затова реших да създам място, където да споделям нашия личен опит като родители. Нямам за цел да налагам модели на възпитание и поведение, а просто да споделя с Вас добрите и лошите решения, които взимам всеки ден.

И така нека Ви разкажа малко за себе си. Аз съм на 27 години и живея в град Варна. Обичам да се забавлявам, да творя и ценя изкуството. Винаги когато мога си отделям по 10-15 минути да правя нещо, което ми доставя удоволствие – да прочета статия, да гледам клип в YouTube или просто да си похапна шоколад. Така, въпреки че нямам свободата, с която съм разполагала преди раждането, сега се чувствам много по-добре и повече себе си. За мен беше важно да не съм само и единствено майка.

Да, може да не се справям перфектно с домашните задължения и понякога да се налага да си поръчаме вечеря, но винаги има нещо домашно сготвено за Владимир! Това е нещо, на което много държа и което вярвам допринася за правилното развитие на детето ми!

За да се чувствам добре, аз и съответно моето семейство, трябваше да се захвана с нещо лично мое. Нещо, което да ме зарежда, да ми доставя удоволствие и да ме усъвършенства като личност. И така се роди идеята за този блог. Темите, които искам да засегна в блога, са свързани с рецепти за малки гладници, DIY проекти за игри и забавление с малките, майчинството, бременността и още нещо.

Надявам се и Вие да споделяте с мен примери от изкуството на родителството, за да си бъдем полезни една на друга. 🙂