Дермакс - натурална козметика

“Семейното кремче”, което винаги държа под ръка.

Българската натурална козметика, която пасна на всеки член в семейството ни!

Здравейте, прекрасни дами!

Днес реших да Ви запозная с един нов за мен продукт, който бързо затвърди мястото си в домашната ми аптечка, а именно натурален крем “Дермакс”.

Преди 2 седмици получихме крема като ПР пратка. Използваме го вече 2ра седмица и сме изключително доволни. Това е и причината да си позволя да споделя с Вас личния ни опит и ползите, които видяхме от употребата му до момента.

Първо нека Ви запозная с историята на продукта, разказана от самите производители:

“Дермакс” – 100% натурална грижа за цялото семейство!

“Кремът “Дермакс” е създаден преди 20 години като естествено продължение на семейна дейност. Рецептата се предава от поколение на поколение, за да достигне до младите и амбициозни Тодор и Елена, които искат да превърнат крема в разпознаваем български бранд с изключителни качества, 100% натурален и ефикасен при редица кожни проблеми и ежедневни състояния.

Младото семейство Мелемови подобрява продукта, който ежедневно използват у дома за себе си и трите си деца. Ето защо това е крем за цялото семейство, който може да се ползва от бебе на един ден до баби на много повече.”

За какво може да помогне този крем:

 • ✅ загрубяла и раздразнена кожа;
 • ✅ протриване, подсичане;
 • ✅ напукани пети, ръце;
 • ✅ сърбежи от ухапвания на насекоми;
 • ✅ много видове гъбични заболявания и възпаления върху кожата и лигавицата;
 • ✅ акне от бактериален произход;
 • ✅ проблеми с кожата на главата и като маска за коса;
 • ✅ бременност – предотвратява появата на стрии;
 • ✅ новородени бебета и деца след къпане или измиване;
 • ✅ белези, постоперативни и други;
 • ✅ псориазис;
 • ✅ повечето видове екземи;
 • ✅ хемороиди;
 • ✅ повърхностни рани;
 • ✅ изгаряния (слънчеви и други);
 • ✅ разширени вени;
 • ✅ декубитуси.

За мен, като майка и пазител на семейното здраве и благоденствие, е важно да предоставя на любимите си хора най- добрата грижа. А какво по- добро от  100% натурална българска козметика, която е подходяща за цялото семейство. 💕

Как ние се възползваме от лечебните му свойства?

Тук няма да Ви убеждавам, че кремът е вълшебен, а ще изкажа реалната ми оценка за него. Ще Ви споделя как извоюва мястото си у дома и се превърна в любимо коремче на Влади 🥰

крем за подсичане
Натурален крем за подсичане

❤️ Откакто го имам го използвам всекидневно в грижата за ръцете ми, които всяка зима страдат от студа. Тази година са още по изстрадали и от постоянното изсушаване от дезинфектанти и непрекъснатото миене на ръце. Кожата на ръцете ми беше изключително суха и болезнена, на места беше започнала да се бели и пука. За 1 седмица мазане по 3 пъти на ден, ръцете ми са в почти перфектно състояние 💕 Няма болка, няма сухота, останал ми е единствено мазола от помпата за кърма, който ми напомня, че съм готова на всичко в името на семейството ❤️

❤️ Друг начин, по който усетих благоприятният ефект на “Дермакс” е като третирам ежедневните синини и контузии по ръцете и краката си, но и тези по крачетата на Влади. Всеки родител с палаво и неуморно дете, знае, че ежедневно и ежеминутно изникват синини и контузии не само по детето, но и по самите нас, гонейки го по площадки, из къщи или на улицата 😅. Това е и причината мострената кутийка на крема да намери място в “Несесера за бързо реагиране”, който винаги е в чантата ми. Също така мазах и нослето на Влади, което се беше разранило от издухване на сополи през изминалата седмица.

❤️ “Дермакс” може да се използва и като натурален крем за белези. Влади има малък белег на единият клепач (от падане) и един на горната устна. Третираме ги от седмица сутрин и вечер и мога да кажа, че доста са се посмалили, въпреки че не са пресни. Не очаквам да изчезнат, но пък знае ли човек 😁 И тук искам само да отбележа, че Владимир (2г5м) сам настоява да се маже именно с този крем и си го търси. 🙂

❤️ От крема се възползва и съпругът ми, който по принцип не нанася нищо подобно по себе си. Този път обаче, го убедих да третира проблемната зона между устните и носа си с “Дермакс”, с цел да изкаже и мъжка гледна точка 😅 След бръснене мястото става доста чувствително и видимо раздразнено с дни. След двудневно третиране има видим резултат и чувството на дискомфорт и сърбеж изчезна.

Ако и вие искате да се докоснете до благотворното действие на българска натурална козметика, издържала теста на поколенията, попитайте за крем “Дермакс” в най- близката аптека! 

Този текст е изготвен в партньорство с “Дермакс”, но по никакъв начин не съм си позволила да преувелича или преинача думите си относно него!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *